Hitta hit + Engagemang

Engagemang

Operation Smile

operation_smile

Operation Smile Sverige grundades 2010. Operation Smile Sverige samarbetar med Operation Smile International, som sedan starten 1982 utfört över 200 000 operationer för att hjälpa barn med ansiktsdeformiteter. Det handlar främst om läpp-, käk- och gomspalt (LKG), men i vissa fall även brännskador och tumörer. Dessa barn, som ofta haft problem att äta och tala och som kanske gömts undan eller stötts ut av omgivningen, har nu fått en ny chans i livet. En operation tar ofta mindre än en timme och kostar runt 2400 kronor i genomsnitt.

Anledningen till att Prima Tandvård nu väljer att stödja Operation smile är att vi vill ge dessa drabbade barn chans till ett bättre liv. Om du vill vara med och bidra klicka under länken för operation smile eller kontakta oss på plats.

Länk: Hemsida för Operation Smile

IFK Märsta

IFK Märsta

IFK Märsta grundades den 4 februari 1970 av tränaren och eldsjälen Gösta Laudon.

Sedan 1971 arrangerar IFK Märsta friidrottstävlingen ”Sigtunakampen” tillsammans med Sigtuna kultur & Fritid. Sigtunakampen är en mångkampstävling för skolungdomar mellan åk 1 och 6 som varje år drar till sig ett hundratal startande ungdomar i Sigtuna kommun.

Prima Tandvård vill stödja IFK Märsta för att främja hälsan hos Sigtuna kommuns barn och ungdomar, som är vår framtid.

Länk: IFK Märsta